Creative English: kids learn, play & enjoy

L’aprenentatge d’un nou idioma pot esdevenir una aventura fascinant quan es basa en la comunicació real i el foment de la creativitat i el joc. És per això que a Will Languages hem elaborat Creative English,  un projecte d’aprenentatge integral, dissenyat pel nostre equip docent  i pensat especialment per l’alumnat d’educació infantil i primària.

Creative English proposem activitats dinàmiques, creatives i aplicades per aprendre la llengua anglesa d’una manera natural I divertida, on la llengua vehicular sempre sigui l’anglès, i les activitats s’organitzin al voltant de centres d’interès, adaptant les estructures gramaticals i el vocabulari segons les edats. Més enllà dels tradicionals llibres de text, quadernets i fitxes, busquem despertar un autèntic interès per la llengua anglesa mitjançant la utilització de recursos de teatre, storytelling, belles arts o audiovisuals, que puguin enriquir les diferents destreses comunicatives dels nens i nenes.

Així, busquem fomentar la creativitat i el treball en equip, desenvolupar les competències orals i en definitiva, aprendre una llengua de manera natural i engrescadora.

Estem molt il·lusionats amb aquesta nova aventura que comença aquest curs.

Així que ja ho sabeu, BE CREATIVE, BE WILL!

Colors

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s