BE INTERNATIONAL

El divendres passat vam organitzar la nostra primera International Evening al café la fàbrica de Girona.

I la veritat és que ens sentim molt contents amb els resultats, amb l’afluència de gent i amb el desenvolupament de l’activitat. Amb aquest Speed mating, el nostre objectiu era portar l’aprenentatge de llengües a un context més lúdic, on els estudiants de diferents llengües tingueren un espai comú d’intercanvi, on posar en pràctica els seus coneixements de llengua, on sentir que realment estan aprenent i que ho poden utilitzar en un context molt proper a la vida real.

Perquè per a nosaltres, l’aprenentatge d’una llengua no es pot reduir al treball que es realitza a l’aula, tot i que aquest treball també és important, i que les bases d’una comunicació efectiva es desenvolupen en el marc d’un entorn agradable però també motivador. Per aquest motiu, una de les bases de Will Languages és promoure l’intercanvi entre els estudiants de diferents llengües, provinents de cultures i països diversos, per donar-li així sentit a una de les nostres màximes: Be International.

Així que ens hem proposat organitzar tota una sèrie d’activitats culturals que en l’escola o en llocs amics com el Cafè La Fàbrica, puguin complementar l’aprenentatge més formal i el treball diari a l’aula. Volem que feu nous amics d’altres països, que us comuniqueu, que passeu una bona estona i que quan arribeu a casa estigueu desitjant que arribi una nova International Evening.

Ja estem organitzant la propera trobada i moltes més activitats culturals així que estigueu ben atents i us anirem informant!

Will Team

12068790_432716960261438_1198172257220898464_o

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s